Behandelingen

Acnebehandeling

Acne betekent jeugdpuistjes en zitten vaak in het gezicht, op de borst of schouders of op de rug. Acne kan erg vervelend zijn en komt vooral voor bij jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Maar, ook boven de 28 komt het regelmatig voor.

Acne is een zichtbare huidaandoening en kan soms voor onzekerheid en zelfs psychische problemen zorgen. Wij van Skin Clinic Damla hebben diverse behandelingen die acne tegen kunnen gaan of kunnen genezen. Hieronder vind je een kort overzicht van de behandelingen tegen acne:

Acnelan_mesoestetic

Acnebehandeling

Acnelan mesoestetic

Dit is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. Als niets anders lijkt te helpen en alleen zware medicatie nog rest, heb je bij een Mesoestetic Acnelan-behandeling veel baat. De voordelen van deze behandeling zijn duidelijk: vermindert roodheid en puisten, controleert de groei van bacteriën, vertraagt de talgklierproductie en reinigt de poriën. Ook heeft de behandeling Acnelan mesoestetic een ontstekingsremmend effect.

Acnebehandeling

Biopeeling

Met de nieuwe Bio-Peeling werken de algen en plant extracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens, pigmentvlekken en striae. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid van bijvoorbeeld buik of armen. De nieuwe peelings kunnen dus op veel meer dan enkel het gezicht worden toegepast om huidverbetering te realiseren. Naast Acne worden biopeelings ook gebruikt tegen rimpels, littekens, grove poriën en hyperpigmentatie.

Biopeeling
Carbonlaser

Acnebehandeling

Carbonlaser

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Acnebehandeling

Dermapen en Dermapen 4

De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).De Dermapen en Dermapen 4 apparaten kunnen fijne lijntjes en rimpels, cellulitis, huidveroudering, acne, pigmentstoornis, zonbeschadiging en striae.

Dermapen-en Dermapen-4
HydraFacial

Acnebehandeling

HydraFacial

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen en onzuiverheden en dode huidcellen wegzuigen. Door deze te verwijderen kan de huid nu effectief tot in de diepste lagen gevoed en gehydrateerd worden. Het resultaat is vaak verbluffend: een gezonde en stralende huid, betere doorbloeding en een drastische vermindering van acne, pigmentvlekken, droogte rimpels en grove poriën.

Acnebehandeling

Mesopeel Mesoestetic

Een groot programma aan peelingen van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peeling vloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Mesopeel_Mesoestetic
Tixel

Acnebehandeling

Tixel

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebied van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De resultaten zijn vergelijkbaar met een CO2 laser, maar deze behandeling is veel minder pijnlijk en het herstel duurt minder lang. De Tixel huidbehandeling geeft verbetering voor rimpels en fijne lijntjes, zonbeschadigde huid, huidstructuur, littekens en striae.