Acnelan Mesoestetic

Acnelan Mesoestetic

De Acnelan-behandeling van Mesoestetic: De meest effectieve behandeling tegen acne

Behandeling

Voor de behandeling van een ernstige vorm van acne bieden we Acnelan van Mesoestetic. Dit is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. Als niets anders lijkt te helpen en alleen zware medicatie nog rest, heeft u bij een Mesoestetic Acnelan-behandeling veel baat.

 

Werking en resultaat van de acne behandeling

Het Acnelan Pack is het meest effectief bij een combinatie van de professionele behandeling in de kliniek gecombineerd met thuisproducten van Mesoestetic. Hierdoor worden de verschillende factoren die invloed hebben op het ontstaan van acne grondig aangepakt. De werkzame bestanddelen van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, wat een positieve invloed heeft op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Puistjes en ontstekingen zullen afnemen en zelfs de meest zware acne vermindert of verdwijnt na de behandelingen helemaal. Daarbij is Acnelan niet schadelijk voor de huid en pakt het ook de littekens, pigmentvlekken en roodheid aan die acne veroorzaakt. Zelfs voor de gevoelige huid is de Acnelan-behandeling van Mesoestetic de beste manier om acne aan te pakken en uw huid weer te laten stralen.

 

Acnelan Pack

Het Acnelan Pack omvat 3 professionele behandelingen die in de kliniek uitgevoerd worden door onze huidtherapeut, met intervallen van 15 tot 21 dagen, afhankelijk van de huidconditie.
Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst altijd een gratis en vrijblijvend huidanalyse plaats. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u uitleg over de behandeling.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

 

 • Acnelan Multifactor Mask
  Een sterke medische peel samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel.Het absorbeertovertollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid.

 

 • Gel Pore Sealing Shield
  Deze gel verkleint de poriën en vormt een beschermlaag over de huid heen. Dit verlengt de effecten van de behandeling en zorgt voor betere resultaten.

 

 • Post Peel Neutralizing Spray
  Deze spray neutraliseert, kalmeert en hydrateert de huid na de peeling.

 

Voordelen

 • Vermindert roodheid en puisten
 • Controleert de groei van bacteriën
 • Verzacht post-acne hyperpigmentatie (littekens, pigmentvlekken als gevolg van acne)
 • Vertraagt het talgklierproductie
 • Reinigt de poriën
 • Remt de afscheiding van vette zuren
 • Ontstekingsremmend effect
 • Persoonlijk advies op maat en begeleiding

 

Resultaten

Het kan zijn dat uw huid na de Mesoestetic Acnelan-behandeling wat rood is en warm aanvoelt. Na een dag of 3 tot 5 kan uw huid ook gaan vervellen. Schrik daar niet van, ook niet als u erg vervelt. De vervelling is bij de een heftiger dan bij de ander. Het is wel belangrijk om 3 dagen na de behandeling de producten te gaan gebruiken die u mee krijgt voor de thuisbehandeling.

Gedurende de 3 Acnelan-behandelingen neemt de acne af en vermindert de talgproductie. Uw huid ziet er stralender uit en verkeert al snel in een betere conditie. Roodheid en de groei van bacteriën neemt af, en ook littekens en pigmentvlekken door acne worden minder zichtbaar.

 

Kosten en vergoeding door zorgverzekeraar

De kosten voor een compleet Acnelan pakket bedraagt €595,-. Dit is een pakket van 5 afspraken, waaronder uw consult, een voorbereidende reiniging inclusief Azelan peeling, 3 Acnelan behandelingen. Tevens zijn de thuisproducten in deze prijs inbegrepen.
De Acnelan behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor acnetherapie. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

 

Gratis consult

Voorgaand aan de start van uw behandeltraject vindt een vrijblijvend consult plaats. Dit is een uitgebreid gesprek waarbij u samen met de huidtherapeut uw huidprobleem en algemene gegevens bespreekt en er een huidtherapeutisch onderzoek plaatsvindt. Op basis hiervan zal er een behandelplan op maat worden opgesteld.
U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Heeft u vragen na het lezen van deze pagina? Wij staan u graag te woord!