Candela Gentlemax Pro

Lasertechniek Gentlemax Pro

Candela Gentlemax Pro

De Gentlemax Pro is een geavanceerd laserapparaat dat bewezen veilig kan worden ingezet bij de meeste huidtypen, ook de donkere huid. Hiervoor beschikt deze laser over de standaard Alexandriet laser (1064nm) en de speciale NDYag laser (755nm). Met deze techniek worden de haarzakjes inactief, maar blijft de huid daaromheen onaangetast.

 

Welk haartypes zijn te behandelen?

De behandeling geeft over het algemeen positieve resultaten, alleen de haarkleuren grijs, wit, blond en rood en ook dunne haren zijn niet met een laser te behandelen. Daarom gaat er aan de behandeling eerst een consult vooraf, waarin onze huidspecialist uw huid uitgebreid bekijkt. Het is geschikt voor alle huidtypes!

 

Aantal behandelingen

Per persoon verschilt het aantal nodige behandelingen. Het is ook afhankelijk van het beoogde resultaat. Gemiddeld genomen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met daartussen 6 weken. Soms is ook niet al het haar definitief te verwijderen, zoals bij sterke overbeharing, maar dit kan meestal wel tot 70-80% worden gereduceerd.

 

Voor de behandeling

Het is belangrijk om 6 weken voorafgaand aan het consult de haren niet te harsen, epileren of plukken. Zo krijgt onze huidspecialist een goed beeld van uw beharingspatroon en is de best passende behandeling af te stemmen. Ook raden wij aan de te behandelen huid een dag te voren te scheren.

 

De laserbehandeling

Voor de laserbehandeling aanvangt maken we foto’s om het effect op de te behandelen huid later goed te vergelijken. Na reiniging van de huid krijgt u een speciale beschermbril op en zal langzaam de behandeling worden ingezet, waarbij we u eerst laten wennen aan de laserpuls. U voelt de behandeling wel, maar de meesten ervaren dit niet als pijnlijk. Na de behandeling wordt een cool pack aangebracht om roodheid en zwelling tegen te gaan.

 

Na de laserbehandeling

Bent u in behandeling voor overmatige haargroei, dan mag u tussen de behandelingen door de haren niet harsen of epileren. Knippen of scheren mag wel. Na de behandeling zal de huid lichte zwelling en roodheid vertonen. Indien u veel last heeft van zwelling mag u de huid thuis koelen met een cool pack. Hierbij is het belangrijk dat er geen direct contact is met de cool pack en de huid. Daarom adviseren wij om er een tissue of gaasje tussen te leggen. Na de behandeling is er een kans dat er jeuk ontstaat, dit komt doordat de warmte nog niet helemaal uit je huid is. Je mag dan absoluut niet krabben of de huid overbelasten! Je mag het koelen met een coolpack of een koude douche. Ook raden we het aan om goed te hydrateren na de behandeling.

Er kunnen korstjes ontstaan welke vanzelf binnen twee weken genezen. Belangrijk is niet aan de korstjes te krabben om infecties en littekenvorming te voorkomen. Na 24 uur mag u weer make-up gebruiken op het behandelde gebied. Het is belangrijk dat u tot 6 weken na de laatste behandeling voorzichtig bent met de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal SPF factor 30 om uw huid te beschermen.

 

Voor uw laserontharing:

  • Scheer de behandelende gebieden 24 uur voor uw behandeling.
  • Vermijd de zon 4 weken voor uw afspraak
  • Indien u zwanger bent kunnen wij u niet behandelen.

Na uw laserontharing:

  • Smeer u goed in met SPF
  • Vermijd de zon 4 weken na uw afspraak
  • 2-3 weken na uw behandeling de behandelende gebieden scrubben.

 

Gratis intake

Om de behandeling en prijs voor permanent ontharen te bepalen kan er eerst een intake gesprek plaatsvinden indien gewenst. De prijs hangt af van de gekozen onderdelen. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

24 uur van te voren scheren. Komt u ongeschoren? Dan kost dit €10 extra!
De prijzen zijn per behandeling
Elke pakket en/of pakketprijs is per persoon. Het is niet mogelijk een pakket en/of pakketprijs te verdelen over 2 of meer personen.

 

Prijzen

Klik op de link hieronder en bekijk alle prijzen.

Prijzen bekijken