Tixel

Tixel

Waarom een Tixel huidbehandeling?

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebeid van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De resultaten zijn vergelijkbaar met een CO2 laser, maar deze behandeling is veel minder pijnlijk en het herstel duurt minder lang. Het geeft verbetering voor:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Zonbeschadigde huid
  • Huidstructuur en textuur
  • Littekens en striae

 

De Tixel behandeling

Voor de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd. De Tixel wordt op de huid geplaatst en geeft warmtepulsen. Dit voelt als een korte tik, te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid ketst. Daarna voelt de huid warm aan en wordt er een herstellende crème aangebracht. Deze mag tot de volgende ochtend op het behandelde gebied blijven zitten, zodat het de huid kan kalmeren.

 

Werking

Een behandeling met de Tixel heeft de volgende werking:

  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine vezels
  • Maakt de huid sterker en steviger
  • Pakt fijne lijntjes aan
  • Verstrakt de huid

 

Resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na drie tot vier behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden. Het is aan te raden af en toe een onderhoudsbehandeling te doen zodat het resultaat mooi blijft en steeds beter wordt.

 

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is het van belang om een dagelijkse zonbescherming te gebruiken van Mesoestetic. De dag na de behandeling kan de huid er roder uit zien en in sommige gevallen treedt er een lichte zwelling op. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De dag na de behandeling mag u weer make up gebruiken op minerale basis.

 

Waarvoor dient deze behandeling?

Tixel is bedoeld voor de zonbeschadigde huid, (fijne) rimpels en verouderde huid. Deze behandeling heeft een verstrakkende werking op de huid en pakt vooral de fijne lijntjes en rimpels aan. Tixel gaat verder waar fillers stoppen en is toepasbaar op verschillende plekken in het gelaat, de hals en borst, maar ook de handen, benen en billen. De aanmaak van collageen en elastinevezels worden gestimuleerd, met een stevigere en jongere huid als resultaat.

 

Hoe werkt Tixel?

Een Tixel behandeling is gebaseerd op warmte: een kleine titanium kop schiet met kleine pinnen kort en snel tegen de huid aan. Er worden zo minuscule, steriele gaatjes aangebracht waardoor warmte diep in de huid doordringt. Vervolgens treedt het genezingsproces op. De hitteafgifte in de lederhuid stimuleert de aanmaakt van collageen met als resultaat een jongere en strakkere huid.

 

Hoe lang is de hersteltijd?

In principe kunt u na een Tixel behandeling direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Uw huid moet ongeveer 6 tot 8 dagen herstellen. Uw huid zal strak aanvoelen, alsof deze zonverbrand is. Na 2-4 dagen kunnen er kleine, bruine stipjes gaan schilferen. Deze zijn echter bijna niet zichtbaar. Daarnaast moet u wel gedurende 3 maanden de zon vermijden.

 

Prijzen

Klik op de link hieronder en bekijk alle prijzen.