Carbonlaser

Carbonlaser

Wat doet het precies:

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

 

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen, kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND:Yag laser wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, pijnlijk is de behandeling niet. Het is mogelijk dat u tikjes hoort, dit zijn de angebrachte carbondeeltjes die exploderen.

 

Voor wie geschikt?

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

 

Contra-indicaties:

  • Open wondjes
  • Infecties
  • Actieve herpes (koortslip)
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Eczeem
  • Antibiotica kuur