Behandelingen

Couperose

Couperose is een huidaandoening waarbij in het gezicht rood-paarse bloedvaatjes te zien zijn. Couperose verdwijnt niet vanzelf en ziet er vaak onschuldig uit, maar wordt toch als vervelend gezien vanwege de zichtbaarheid ervan.

Skin Clinic Damla biedt diverse behandelingen welke couperose kunnen verminderen. Hierbij heb je behandelingen met apparatuur en behandelingen zonder apparatuur. Hieronder het overzicht:

Acnelan_mesoestetic

Couperose

Mesopeel Mesoestetic

Een groot programma aan peelingen van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peeling vloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Couperose

HydraFacial

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen en onzuiverheden en dode huidcellen wegzuigen. Door deze te verwijderen kan de huid nu effectief tot in de diepste lagen gevoed en gehydrateerd worden. Het resultaat is vaak verbluffend: een gezonde en stralende huid, betere doorbloeding en een drastische vermindering van acne, pigmentvlekken, droogte rimpels en grove poriën.

Biopeeling